Начин на плащане

Направените поръчки в онлайн магазина neon10.net могат да бъдат платени чрез:
Наложен платеж - при доставка плащате дължимата сума в брой на куриера. Разходите по доставката са включени в общата сума на поръчката.
           
С всяка поръчка Вие получавате документ, който е доказателство за вашата покупка и само с него имате възможност да върнете или замените стоката.
За да Ви бъде издадена коректно фактура, трябва да попълните фирмените си данни във Вашия профил.
Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.
Всички цени в електронния магазин на neon10.net са в лева с включено ДДС.
След извършване на покупка в електронния магазин ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за вашата поръчка.

Доставка

Поръчките, направени в neon10.net се доставят чрез куриер inTime, директно до вашия дом или офис.

  • При поръчки до 30 лв. - цена 6,00 лв.
  • При поръчки над 30 лв. – БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Доставка до големите градове се извършва на следващия работен ден, а за останалите населени места по графика на куриерските служби.

Поръчки направени след 12:00 часа, в събота и неделя, и официални празници се обработват на следващия работен ден.
При наличието на забавяне или проблем с направената от вас поръчка ще се свържем с вас в максимално кратък срок, за да ви информираме своевременно.
Условията за доставка са валидни на територията на Република България! За доставки в чужбина се свържете с нас на телефон +359 878 190 049 или имейл адрес [email protected]

Важно! Задължително условие е да проверите целостта и количеството на пратката в присъствието на куриера преди да приемете стоката и преди да подпишете документите. В случай на доставки без опция „преглед“, е необходимо да предявите претенцията си в деня на доставката. В противен случай Neon10.net няма да уважи предявени претенцията ви.

Взимане от магазин

За всяка поръчка направена през сайта имате и опцията да я приберете БЕЗПЛАТНО от избран от Вас физически магазин на фирма Неон 10 ЕООД.